• Посилання скопійовано

Порядок проведення індексації грошових доходів населення зазнав змін

28 лютого Кабінет Міністрів вніс зміни до Порядку проведення індексації грошових доходів населення

Порядок проведення індексації грошових доходів населення зазнав змін

Про це повідомила прес-служба Мінсоцполітики.

Прийняттям постанови КМУ від 28.02.2018 р. № 141 «Про внесення змін до Порядку проведення індексації грошових доходів населення», Уряд упорядкував перелік об’єктів індексації з метою приведення його у відповідність до норм Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій” від 03.10.2017 р. № 2148‑VIІI. Про ці зміни ми розповідали тут>>

Зокрема, передбачається, що індексація пенсій здійснюватиметься шляхом їх підвищення відповідно до законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування.

Крім того, щомісячні страхові виплати потерпілим на виробництві (з урахуванням виплат на необхідний догляд за потерпілим) та членам їхніх сімей будуть індексуватися відповідно до законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

У зв’язку з цим відповідні зміни внесено до окремих положень Порядку проведення індексації грошових доходів населення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.07.2003 р. № 1078 (із змінами).

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»