• Посилання скопійовано

У шести містах України запрацювали мобільні групи зі стягнення боргів із зарплати

Мобільні групи зі стягнення заборгованості з виплати заробітної плати розпочали роботу в найбільш проблемних регіонах України

У шести містах України запрацювали мобільні групи зі стягнення боргів із зарплати

У найбільш проблемних регіонах України розпочали свою роботу мобільні групи з ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати. Про це заявила заступник Міністра юстиції Світлана Глущенко.

«З 2 квітня почали працювати мобільні групи з ліквідації заборгованості по зарплаті у шести містах України, а саме у Харкові, Дніпрі, Кривому Розі, Маріуполі, Торецьку та Сєвєродонецьку. До кінця квітня аналогічні мобільні групи запрацюють у Рівному, Запоріжжі, Миколаєві, Києві, Хмельницькому та Херсоні. Мобільні групи проводитимуть регулярну перевірку стану виконання судових рішень щодо оплати праці підприємствами», - зазначила Світлана Глущенко.

Вона додала, що створення мобільних груп є послідовним та логічним продовженням роботи Міністерства юстиції у напрямку суттєвого покращення в Україні ситуації з виконанням судових рішень.

«Оскільки робота аналогічних мобільних груп зі стягнення заборгованості по аліментах довела свою ефективність, було прийнято рішення застосувати такий метод впливу і до боржників з виплати заробітної плати», - підкреслила Світлана Глущенко.

***

Нагадаємо, що Міністерством юстиції України створено антирейтинг підприємств-роботодавців, відповідно до якого з 1 квітня 2018 року розпочнеться стягнення заборгованості заробітної плати на користь працівників. Докладно про це ми писали тут>>

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»