• Посилання скопійовано

До кінця року середня зарплата в Україні становитиме 10 тис. грн — Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що реальна заплата у перші 5 місяців 2018 р. зростала приблизно на 19%. Такі показники, на думку Гройсмана, дають позитивне прогнозування - підвищення «мінімалки» до 10 тисяч гривень до кінця року

До кінця року середня зарплата в Україні становитиме 10 тис. грн — Гройсман

До кінця 2018 року середня заробітна плата в Україні може зрости до 10 тисяч гривень.

Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час звіту уряду перед депутатами Верховної Ради на засіданні комітету з питань економічної політики.

«Ми сьогодні вже маємо зниження інфляції, зростання доходів українських громадян. Реальна зарплата у перші 5 місяців (2018 року — ред.) зростала приблизно на 19%, що дає нам показники того, що в кінці року середня зарплата в Україні дорівнюватиме близько 10 тисяч гривень», — заявив Гройсман.

Він також наголосив на тому, що забезпечувати стрімке економічне зростання уряду заважає накопичені за попередні роки борги.

«Я хочу навести такі цифри: в цьому році ми маємо витратити 130 мільярдів гривень — це 5 мільярдів доларів. Це майже бюджет сектору оборони та безпеки. За наступні 5 років ми маємо виплатити 30 мільярдів доларів», — додав Гройсман.

Нагадаємо, що в уряді повідомили про з початку липня зросте розмір мінімальної пенсії. Про це ми писали тут>>

Джерело: Hromadske.ua

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»