• Посилання скопійовано

Кабмін доручив пришвидшити виплату допомоги по тимчасовому безробіттю

Мінекономіки доручено надати центрам зайнятості всі інструкції, щоб пришвидшити виплату допомоги по тимчасовому безробіттю

Кабмін доручив пришвидшити виплату допомоги по тимчасовому безробіттю

Прем'єр-міністр України Д. Шмигаль доручив Мінекономіки надати центрам зайнятості всі інструкції, щоб пришвидшити виплату людям допомоги по тимчасовому безробіттю. Про це він повідомив на своєму Telegram-каналі.

"Порівняно з докарантинним періодом, кількість звернень до відповідних служб зросла в 10 разів. Уряд спростив процедуру подання документів до центрів зайнятості, тому закликаємо усіх, хто втратив роботу в період карантину, реєструватися і надалі", - зазначив він.

Нагадаємо, що Закон №540, серед іншого, прописав норми, за якими передбачається виплата працівникам допомоги по частковому безробіттю. Урядовці рекомендують звертатися за цією допомогою через роботодавців до центрів зайнятості. Але чіткого порядку, як це зробити досі немає. Як тоді отримати допомогу по частковому безробітті? Фахівці редакції "Дебету-Кредиту" розповіли у цій статті.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»