• Посилання скопійовано

Як працюватимуть банки та ЦОПи у святкові дні серпня?

Цього тижня будемо мати три вихідні дні поспіль - з 24 по 26 серпня. Для банківської системи та Центрів обслуговування платників ці дні також будуть вихідними

Як працюватимуть банки та ЦОПи у святкові дні серпня?

Нагадаємо, що цього тижня будемо мати три вихідні дні поспіль - з 24 по 26 серпня. Це пов'язано з тим, що 24 серпня є святковим та неробочим днем - День незалежності України. А оскільки цього року це субота, то вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого (ст. 67 КЗпП). Про все це у подробицях ми писали тут.

 

Як працюватимуть ЦОПи?

Як повідомили податківці,  режим роботи Центрів обслуговування платників буде таким:

  • 23 серпня 2019 року – відповідно до законодавства про працю день скорочено на одну годину (до 15 год. 45 хв.);
  • 24, 25, 26 серпня 2019 року – вихідні дні.

 

Як будуть працювати банки?

"Плануючи прийдешні вихідні, пам’ятайте, що понеділок, 26 серпня 2019 року, є неробочим днем української банківської системи" - таке повідомлення від Нацбанку розміщено сьогодні, 21 серпня, на їхній офіційній сторінці Facebook.

При цьому вони посилаються на Регламент роботи системи електронних платежів та банківської системи у зв’язку з перенесенням робочих днів у 2019 році, визначений Нацбанком ще на початку квітня. Про це ми повідомляли тут.

За ним, 24 та 26 серпня 2019 року будуть вихідними днями для банківської системи України.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»