• Посилання скопійовано

Особи віком понад 60 років ще мають перебувати на самоізоляції, - МОЗ

У МОЗ закликають людей, старших 60 років, продовжувати самоізоляцію, незважаючи на послаблення карантину

Особи віком понад 60 років ще мають перебувати на самоізоляції, - МОЗ

У Міністерстві охорони здоров’я закликають людей, старших 60 років, продовжувати самоізоляцію, незважаючи на послаблення карантину. Таку інформацію надав сайт RBC.ua.

Такі люди знаходяться у групі ризику.

Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

 У МОЗ наголосили, що працюючим пенсіонерам, яким понад 60 років, варто залишатися вдома.

"Що стосується наших громадян, які старші 60 років. Це люди, які входять, перш за все, у групу ризику. Турбота про здоров’я таких громадян говорить про те, що ми рекомендуємо і наголошуємо, що їм треба знаходитися максимально в самоізоляції", - заявив Степанов у відповідь на питання щодо можливості їх виходу на роботу на фоні пом’якшення карантину в Україні.

Степанов також зазначив, що серед померлих від ускладнень, викликаних коронавірусом, найбільше людей якраз у віковій категорії 60+.

"Якщо подивитися на нашу сумну статистику щодо летальних випадків, то більше ніж 70% з них - саме люди, які старші 60 років. Ми рекомендуємо їм перебувати в самоізоляції, поки є розповсюдження коронавірусу", - резюмував глава МОЗ.

Раніше у МОЗ рекомендували усунути від офісної роботи працівників, які знаходяться у групі ризику.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»