• Посилання скопійовано

Працівник з нефіксованим робочим часом протягом місяця не виконував роботу: що зі зарплатою?

Якщо працівник протягом календарного місяця виконував роботу менше ніж 32 години, йому повинна бути виплачена зарплата не менше ніж за 32 години робочого часу відповідно до умов оплати праці

Працівник з нефіксованим робочим часом протягом місяця не виконував роботу: що зі зарплатою?

ГУ Держпраці у Дніпровському регіоні на своєму телеграм-каналі розповідає, чи нараховується заробітна плата працівнику, якщо працівник з нефіксованим робочим часом протягом календарного місяця не виконував роботу.

Мінімальна тривалість робочого часу працівника, який виконує роботу на підставі трудового договору з нефіксованим робочим часом, протягом календарного місяця становить 32 години.

Якщо працівник протягом календарного місяця виконував роботу менше 32 годин, йому повинна бути виплачена заробітна плата не менше ніж за 32 години робочого часу відповідно до умов оплати праці, визначених трудовим договором (ч. 12 ст. 211 КЗпП).

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»