• Посилання скопійовано

Уряд знову продовжив відстрочку від мобілізації заброньованих працівників

2 грудня Уряд затвердив постанову, якою передбачено можливість продовження на один місяць чинних відстрочок від призову на військову службу для військовозобов’язаних під час війни

Уряд знову продовжив відстрочку від мобілізації заброньованих працівників

Уряд на своєму засіданні 2 грудня вніс зміни до постанови КМУ від 04.11.2022 р. №1259 «Про продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації». Про її затвердження ми писали ось тут. Про зміни повідомив Тарас Мельничук у своєму Телеграм-каналі.

Передбачено, що строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, які були надані військовозобов’язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки згідно із постановою КМУ від 03.03.2022 р. №194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану», та строки дії яких не закінчилися на день набрання чинності цією постановою, продовжуються автоматично на два місяці.

Подробиці від Мінекономіки

Кабінет Міністрів України продовжив на один місяць дію відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих раніше військовозобов’язаним рішеннями Міністерства економіки. 

З текстом відповідної постанови від 02.12.2022 р. №1345 можна ознайомитися тут.

.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»