• Посилання скопійовано

Які агропідприємства подаватимуть документи на бронювання через Мінагрополітики?

Підприємства, які не мають мобілізаційного завдання (агропідприємства, які мають більше 50 працівників, і ті, які обробляють більше 1 тис. га) подаватимуть документи на бронювання через Мінагрополітики

Які агропідприємства подаватимуть документи на бронювання через Мінагрополітики?

Нагадаємо, що з 31 січня діє постанова КМУ від 27.01.2023  №76 щодо нового Порядку бронювання військовозобов'язаних за списком військовозобов'язаних під час дії воєнного стану. Про це ми писали тут, а розʼяснення Мінекономіки наводили тут.

22 лютого Мінагрополітики провело онлайн-зустрічі з керівниками структурних підрозділів обласних військових адміністрацій, що забезпечують виконання функцій із питань агропромислового розвитку, обговорювалися питання приймання заявок із бронювання військовозобов'язаних працівників від агропідприємств за кожною з областей, відповідно до нового порядку бронювання. Про це йдеться у пості на офіційній сторінці Мінагрополітики. 

«Оновлений порядок важливий. Він зараз фактично передбачає два основні типи подання документів на бронювання: перший – це підприємства, в яких є мобілізаційне завдання, вони подаються через ОВА; другий – підприємства, які такого завдання не мають. Останні будуть поділені на дві підкатегорії: агропідприємства, які мають більше 50 працівників, і ті, які обробляють більше 1 тис. га, подаватимуться через Мінагрополітики», – наголосив Тарас Висоцький, Перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України.

***

Читайте також: Нюанси бронювання працівників агробізнесу: розʼяснення від Мінагро

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»