• Посилання скопійовано

З 2 травня діють зміни до порядку бронювання військовозобовʼязаних працівників

Уряд ухвалив зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану. Зокрема, за ним Мінекономіки має приймати рішення про бронювання військовозобовʼязаних у строк не більше ніж 5 робочих днів. Ці зміни почали діяти з 2 травня

З 2 травня діють зміни до порядку бронювання військовозобовʼязаних працівників

28 квітня було внесено зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобовʼязаних під час дії воєнного стану. З текстом постанови КМУ від 28.04.2023 р. №400 можна ознайомитися тут.

Зокрема, Постановою №400 вносяться зміни до Порядку №76. Ними передбачено:

  • подання органами державної влади, іншими державними органами у строк не більше ніж 5 робочих днів до Генерального штабу Збройних Сил (СБУ, Службі зовнішньої розвідки) списків для їх перевірки та погодження; погодження та подання Генеральним штабом Збройних Сил (СБУ, Службою зовнішньої розвідки) у строк не більше ніж 10 робочих днів списків до Мінекономіки; 
  • прийняття Мінекономіки рішення про бронювання військовозобовʼязаних у строк не більше ніж 5 робочих днів; 
  • зарахування військовозобовʼязаного на спеціальний військовий облік територіальним центром комплектування та соціальної підтримки у строк не більше ніж 5 робочих днів. 

Ці новації почали діяти з 2 травня, з дня офіційного опублікування Постанови №400 в "Урядовому курʼєрі".

***

Всі новини на тему бронювання працівників дивиться тут.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»