• Посилання скопійовано

Святкування трьох державних свят перенесуть на інші дати: законопроєкт від Президента

На сайті ВРУ зареєстровано законопроєкт №9431. Ним запропоновано перенести три свята на інші дати. Зокрема, 15 липня буде Днем Української Державності, 1 жовтня будемо святкувати День захисників і захисниць України, а 25 грудня – Різдво Христове

Святкування трьох державних свят перенесуть на інші дати: законопроєкт від Президента

27 червня 2023 року у ВРУ зареєстровано проєкт Закону №9431 про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України. Його автором є Президент України.

Метою законопроєкту є відмова від російської спадщини нав'язування відзначення Різдва Христового 7 січня та встановлення дати святкування Різдва Христового 25 грудня.

І, як наслідок, перенесення дат святкування Дня Української Державності (з 28 липня на 15 липня), коли вшановується пам'ять видатного державотворця святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого, та Дня захисників і захисниць України (з 14 жовтня на 1 жовтня), яке пов'язане з українськими військовими традиціями вшанування Дня Покрови Пресвятої Богородиці.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»