• Посилання скопійовано

Що повинна включати декларація безпеки об’єкта підвищеної небезпеки?

Фахівці Держпраці наголосили, що саме повинна включати декларація безпеки об’єкта підвищеної небезпеки. Деталі наводимо далі у новині

Що повинна включати декларація безпеки об’єкта підвищеної небезпеки?

"Судово-юридична газета" повідомляє, що для об’єкта підвищеної небезпеки, що експлуатується або ліквідується, подається інформація про заходи, що здійснюються, і про ті, що плануються.

Центрально-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці роз’яснило, що має включати декларація безпеки об’єкта підвищеної небезпеки.

Так, згідно з пунктом 5 Порядку декларування безпеки об’єктів підвищеної небезпеки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.07.2002 № 956, декларація безпеки має включати:

  • результати всебічного дослідження ступеня небезпеки та оцінки рівня ризику;
  • оцінку готовності до експлуатації об’єкта підвищеної небезпеки відповідно до вимог безпеки промислових об’єктів;
  • перелік прийнятих з метою зниження рівня ризику рішень і здійснених з метою запобігання аваріям заходів;
  • відомості про заходи щодо локалізації і ліквідації можливих наслідків аварій.

Для об’єкта підвищеної небезпеки, що експлуатується або ліквідується, подається інформація про заходи, що здійснюються, і про ті, що плануються.

Для об’єкта підвищеної небезпеки, що будується або реконструюється, подається інформація про заходи, які передбачені проєктною документацією та плануються до здійснення під час експлуатації.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»