• Посилання скопійовано

В які строки слід подавати ф. №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників»?

Строки її подання залежать від конкретних обставин і категорії звільнених. Загальний строк – не пізніше ніж за два місяці до запланованого вивільнення

В які строки слід подавати ф. №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників»?

Донецький обласний центр зайнятості розповідає, що форма звітності №4-ПН подається роботодавцем у разі запланованого масового скорочення працівників. Строки її подання  залежать від конкретних обставин і категорії звільнених:

Важливо! Якщо останній день строку припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, то днем закінчення строку подання інформації вважається перший після нього робочий день.

Докладніше про форму звітності №4-ПН:

  • Для чого потрібна: Ця форма дозволяє центрам зайнятості своєчасно реагувати на ситуацію з масовими звільненнями та надати необхідну допомогу працівникам у пошуку нової роботи.
  • Куди подавати: Інформація подається до міських, районних і міськрайонних центрів зайнятості та філій регіональних центрів зайнятості за місцем провадження господарської діяльності.  
  • В якому вигляді подавати: Форму можна подати в електронному вигляді (з накладенням кваліфікованого електронного підпису) або у паперовому вигляді (із засвідченням підписом керівника або особи, відповідальної за подання інформації).
  • Де знайти форму: Зразок форми звітності №4-ПН можна знайти за посиланням.

Якщо у вас виникли додаткові запитання щодо подання форми звітності №4-ПН, ви можете звернутися за безкоштовною консультацією до call-центру Донецького обласного центру зайнятості за телефоном: 0 800 33 61 67.

Джерело: Державна служба зайнятості

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»