• Посилання скопійовано

Мінсоцполітики розробило механізм погашення заборгованості з пенсійних виплат за рішеннями суду

22 серпня Урядом прийнято постанову КМУ «Питання погашення заборгованості з пенсійних виплат за рішеннями суду»

Мінсоцполітики розробило механізм погашення заборгованості з пенсійних виплат за рішеннями суду

Як повідомляє Мінсоцполітики, постановою КМУ від 22.08.2018 р. №649 визначено механізм погашення заборгованості, що утворилася внаслідок нарахування пенсійних виплат на виконання судових рішень за рахунок бюджетних коштів, а також збільшено видаткову частину бюджету Пенсійного фонду України на фінансове забезпечення виплати пенсій за рахунок залишку власних коштів для забезпечення перерахунку пенсій військовослужбовцям.

Прийняття Кабінетом Міністрів України зазначеної постанови  дозволяє забезпечити виконання рішень судів з питань нарахування (перерахунку) пенсійних виплат, погашення існуючої заборгованості з їх виконання, а також приводить у відповідність видаткову частину бюджету Пенсійного фонду України із врахуванням видатків, необхідних для забезпечення виплати пенсій, перерахованих відповідно до постанови КМУ від 21.02.2018 р. № 103.

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»