• Посилання скопійовано

Працюючим пенсіонерам збережуть виплати, — Мінсоцполітики

Міністерство соціальної політики наголошує, що проведена пенсійна реформа не передбачає необхідності вибору між пенсією і зарплатою для працюючих пенсіонерів

Працюючим пенсіонерам збережуть виплати, — Мінсоцполітики

Як зазначає прес-служба Мінсоцполітики, протягом двох місяців у деяких ЗМІ поширюється інформація, що начебто після проведення пенсійної реформи працюючим пенсіонерам доведеться обирати між пенсією та заробітною платою.  

При  цьому робилося посилання на Мінсоцполітики, Кабмін, їх посадових осіб.

З огляду на це, Мінсоцполітики офіційно повідомляє, що зазначена інформація не відповідає дійсності. Проведена пенсійна реформа не передбачає необхідності вибору між пенсією та зарплатою для працюючих пенсіонерів. Навпаки, саме для того, щоб припинити дискримінацію працюючих  пенсіонерів і була проведена пенсійна реформа.

Варто зазначити, що одним із результатів пенсійної реформи стало скасування 15-ти відсоткового зменшення пенсійних виплат працюючим пенсіонерам з першого жовтня 2017 року.

Також зазначається, що ні Уряд, ні Мінсоцполітики не мають жодних планів щодо обмеження прав працюючих пенсіонерів.

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»