• Посилання скопійовано

Банки прийматимуть документи на виплату зарплати за умови підтвердження сплати єдиного внеску

Відтепер банки приймають від платників ЄСВ документи на видачу коштів для виплати зарплати лише за умови одночасного подання платником ЄСВ розрахункових документів про перерахування коштів для сплати сум ЄСВ

Банки прийматимуть документи на виплату зарплати за умови підтвердження сплати єдиного внеску

Міністерство доходів і зборів наказом від 09.09.2013 №453 затвердило Порядок прийняття банками на виконання розрахункових документів на виплату заробітної плати.

Відтепер банки приймають від платників єдиного соціального внеску (далі – ЄСВ) документи на видачу (перерахування) коштів для виплати зарплати лише за умови одночасного подання платником ЄСВ розрахункових документів про перерахування коштів (внесення готівки) для сплати сум ЄСВ. При цьому, суми, сплачені за цими документами, повинні складати не менше 1/3 суми коштів для виплати заробітної плати, зазначеної у розрахункових документах.

Якщо ж у розрахункових документах або документах на переказ готівки сума єдиного внеску менша, ніж 1/3 суми коштів для виплати зарплати, банки прийматимуть розрахункові документи для виплати зарплати разом з оригіналом довідки-розрахунку, яка погоджуватиметься з органом доходів і зборів за місцем обліку платника єдиного внеску.

 

На підставі: ГУ ДФС у Львівській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»