• Посилання скопійовано

У 2016 році буде проведений аудит всіх соціальних виплат

Про це повідомив міністр соціальної політики України Павло Розенко

«У наступному році ми будемо підвищувати ефективність використання бюджетних коштів, у тому числі тих, які виділені на соціальний захист, - сказав він. - Тобто кошти гарантовані, програми будуть реалізовуватись, але по кожній соціальній програмі ми будемо проводити досить серйозну інвентаризацію особових справ тих людей, які отримують допомогу».

Як пояснив міністр, верифікація соціальних виплат проводитиметься для того, щоб чітко знати, що соціальну допомогу, в тому числі виплату тимчасово переміщеним особам, отримають саме ті люди, які є реальними переселенцями, «а не живуть у Донецькій, Луганській так званих народних республіках, а отримують кошти тут».

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»