• Посилання скопійовано

Підкориговано порядок розгляду скарг на вимоги про сплату недоїмки зі сплати ЄСВ

Мінфін вніс зміни до Порядку розгляду контролюючими органами скарг на вимоги про сплату недоїмки зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та на рішення про нарахування пені та накладення штрафу

Підкориговано порядок розгляду скарг на вимоги про сплату недоїмки зі сплати  ЄСВ

Мінфін наказом від 14.08.2017 р. №692 (зареєстрований в Мін'юсті 06.09.2017 р.) вніс зміни до Порядку розгляду контролюючими органами скарг на вимоги про сплату недоїмки зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та на рішення про нарахування пені та накладення штрафу.

Уточнено, що рішення за результатами розгляду скарг у межах процедури оскарження вимог та рішень про нарахування пені та накладення штрафу приймають:

  • у ДФС - Голова, його заступники відповідно до розподілу функціональних повноважень або уповноважена особа;
  • у головних управліннях ДФС в областях, місті Києві - начальники головних управлінь, їх заступники відповідно до розподілу функціональних повноважень або уповноважена особа.

Рішення за розглядом скарги приймає керівник контролюючого органу, його заступник відповідно до розподілу функціональних повноважень або уповноважена особа.

Крім того, у додатках 2, 3, 4 слова "(прізвище, ім'я, по батькові керівника контролюючого органу або його заступника)" замінено словами "(прізвище, ім'я, по батькові керівника контролюючого органу (його заступника або уповноваженої особи)).

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»