• Посилання скопійовано

Уряд вдосконалив процедуру розгляду скарг у сфері держреєстрації

Відтепер протягом 5 днів комісія з питань розгляду скарг у сфері держреєстрації буде розглядати подану скаргу на предмет її оформлення

Уряд вдосконалив процедуру розгляду скарг у сфері держреєстрації

21 вересня 2019 року набарала чинності постанова КМУ від 18.09.2019 р. №843, якою вдосконалено процедуру розгляду скарг у сфері державної реєстрації.

Прийнятим рішенням запроваджено 5-денний термін для аналізу Комісією з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації поданої скарги на предмет її оформлення.

Такий аналіз здійснюватиметься до розгляду скарги по суті та дозволить скаржнику своєчасно забезпечити усунення допущених недоліків.

Рішення Комісії про відмову не позбавлятиме особу права на повторне оскарження в межах визначених законодавчими актами строків.

Крім того, вичерпна інформація щодо підстав для відмови, вказана в рішенні суб’єкта розгляду скарги, як і оприлюднення рішень на веб-сайтах Мін’юсту, зробить діяльність Комісії більш прозорою.

На підставі: Урядовий портал

Рубрика: Право і відповідальність/Оскарження

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оскарження»