• Посилання скопійовано

Визначено новий порядок роботи реєстраторів

13 січня 2012 видано Наказ Державної реєстраційної служби України «Про організацію роботи державних реєстраторів». Віднині прийом заявників державними реєстраторами проводитиметься щодня протягом робочого дня. У разі збільшення кількості заявників рекомендовано головам органів держреєстрації розглянути питання щодо можливості запровадження подовженого робочого дня (у будні дні ? до 20.00, у суботу — до 16.00 (вихідний — неділя) відповідно до законодавства).

Також згідно з наказом буде проведено роз’яснювальну роботу серед заявників. Інформацію щодо процедури заміни видів діяльності за КВЕД-2010 буде розміщено на стендах, офіційних сайтах в органах держреєстрації та на офіційних сайтах головних управлінь юстиції. Контроль за виконанням цього наказу взяв на себе голова Державної реєстраційної служби особисто.

 

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»