• Посилання скопійовано

ДФС закликає остерігатись шахраїв

Псевдоподатківці, дискредитуючи працівників фіскальних органів, вимагають гроші за сприяння у вирішенні питань щодо перевірок суб’єктів господарювання

ДФС закликає остерігатись шахраїв

Про це повідомляє прес-служба ДФС у м. Києві.

Зокрема, аферисти здійснили ряд телефонних дзвінків від імені так званих посадових осіб ДФС Києва з пропозицією за певну суму посприяти у вирішенні питань стосовно перевірок суб’єктів господарювання. Окрім того, біля приміщень районних інспекцій за матеріальну винагороду зловмисники пропонують допомогу з прискорення видачі довідок.

Такі факти шахрайства не лише наносять збитки підприємцям, але й підривають авторитет органів Державної фіскальної служби, в очах громадськості кидають тінь та негативно впливають на честь та ділову репутацію працівників ДФС.

У повідомленні наголошується, що службові особи Державної фіскальної служби, її територіальних органів, зокрема, й столичного відомства ДФС, жодних вказівок збирати гроші від свого імені чи від імені довірених осіб не давали та давати не можуть.

Тож, ДФС наполегливо радить платникам бути обачними та не вірити сумнівним пропозиціям і ретельно перевіряти інформацію.

За кожним вищенаведеним фактом неправомірних дій щодо суб’єктів господарської діяльності слід негайно звертайтесь до місцевих органів національної поліції з метою припинення скоєння злочину та шахрайських дій.

За вказані протиправні дії передбачена відповідальність згідно з чинним законодавством.

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»