• Посилання скопійовано

Запрацювала Рада з питань державного нагляду (контролю)

За результатами засідання було прийнято рішення рекомендувати ДРС погодити проведення позапланових перевірок у 25 випадках

Запрацювала Рада з питань державного нагляду (контролю)

3 березня у ДРС відбулося перше засідання Ради з питань державного нагляду (контролю), яку створено на виконання Порядку №56/5 - повідомляє Держрегуляторна служба.

На засіданні було розглянуто 62 звернення органів державного нагляду (контролю) щодо надання погодження на проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) на підставі обґрунтованого звернення фізичної особи. Так за результатами засідання було прийнято рішення рекомендувати ДРС погодити проведення позапланових перевірок у 25 випадках. Іншим відмовлено у погодженні проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю), у зв’язку з відсутністю  інформації, а саме відомостей про:

– найменування суб’єкта господарювання – юрособи та/або його відокремленого підрозділу або прізвище, ім’я та по батькові фізичної особи – підприємця, щодо діяльності яких здійснюється захід;

– місцезнаходження суб’єкта господарювання – юрособи та/або його відокремленого підрозділу, місце проживання фізособи – підприємця, щодо діяльності яких здійснюється захід;

– питання, необхідність перевірки якого стала підставою для здійснення позапланового заходу;

– нормативно-правові акти, норми яких порушено.    

Також розглядались організаційні питання роботи Ради з питань державного нагляду (контролю).

Погодження проведення перевірок будуть опубліковані згодом на сайті ДРС за посиланням Розгляд звернень щодо погодження перевірок.

***

Читайте також: Порядок погодження ДРС перевірок за скаргою фізособи - в дії 

Усі новини на тему перевірок>>

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»