• Посилання скопійовано

Уряд створив комісію з реорганізації ДФС

Створення комісії дозволить здійснити заходи, необхідні для завершення комплексної реформи ДФС та реєстрації нової податкової служби

Уряд створив комісію з реорганізації ДФС

Кабінет міністрів ухвалив рішення про створення комісії з реорганізації Державної фіскальної служби. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням  на прес-службу Міністерства фінансів.

Як зазначається в повідомленні, згідно із законодавством реорганізація або ліквідація міністерств, інших центральних органів виконавчої влади здійснюється, зокрема, шляхом реорганізації.

У зв’язку із зазначеним Кабінет міністрів схвалив:

  • утворити комісію з реорганізації Державної фіскальної служби;
  • затвердити головою комісії з реорганізації Олександра Власова – в.о. голови ДФС України;
  • доручити голові зазначеної комісії: затвердити її персональний склад, здійснити заходи, пов’язані із реорганізацією ДФС та в тримісячний строк поінформувати уряд про результати проведеної роботи.

«Створення комісії дозволить здійснити заходи, необхідні для завершення комплексної реформи Державної фіскальної служби України», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на початку березня уряд схвалив запуск розподілу Державної фіскальної служби на Державну митну службу і Державну податкову служу. За результатами конкурсу головою Державної податкової служби було призначено Сергія Верланова.

Як повідомлялось раніше, Кабінет міністрів вніс зміни до постанови від 05.04.2014 р. №85 щодо граничної чисельності органів центральних органів виконавчої влади. Постановою встановлена така гранична чисельність: апарату Державної податкової служби – 1 628 осіб; територіальних органів ДПС – 28 752 осіб. У той же час, у Державній фіскальній службі (ДФС) залишаються працювати: в апараті ДФС – 498 осіб, у територіальних органах – 10 300 осіб.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»