• Посилання скопійовано

Увага! Кабмін призначив нового очільника ДФС

На засіданні 9 грудня Кабмін погодив кандидатуру Вадима Мельника на посаду голови Державної фіскальної служби України

Увага! Кабмін призначив нового очільника ДФС

Економічна правда розповідає, що на засіданні 9 грудня Кабмін погодив кандидатуру Вадима Мельника на посаду голови Державної фіскальної служби України.

Вадим Мельник – податківець ще з нульових. За Януковича очолював управління розслідування особливо важливих справ (до 2013 року), також працював у Міністерстві доходів і зборів.

У 2014 році працював заступником начальника Головного слідчого управління фінрозслідувань ДФСУ. Пізніше Мельник це управління очолив.

У 2016 році подав декларацію у зв’язку зі звільненням з посади. Там – 270 тисяч гривень зарплати за січень-вересень, 2,5 мільйона гривень подарунку від брата та небанківська позика у майже мільйон.

 

Від редакції: Зауважимо, що 26 листопада 2020 року Уряд позбавив Сергія Солодченка повноважень в.о. голови ДФС. Замість нього було призначено Дмитра Сосиновича

І ще. Звертаємо увагу:

  1. ДФС та ДПС на сьогодні - дві різні структури. ДФС виконує функції тільки податкової міліції.
  2. Головою ДПС, як був так й залишається, Любченко.
  3. Уряд планував ліквідувати податкову міліцію до кінця 2020 року. Але поки ніяких розпоряджень затверджено не було.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»