• Посилання скопійовано

Уточнено порядок проведення планових перевірок туроператорів

Замість Держтуризму визначено уповноваженим органом на здійснення планових перевірок за дотриманням СГ ліцензійних умов провадження туроператорської діяльності Державне агентство розвитку туризму. Фактично це косметична правка

Уточнено порядок проведення планових перевірок туроператорів

25 липня під час чергового засідання КМУ було прийнято рішення щодо внесення змін до критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження туроператорської діяльності, що підлягає ліцензуванню, та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) Державним агентством розвитку туризму. Про це повідомив Тарас Мельничук, постійний представник КМУ в ВРУ, у своєму Телеграм-каналі

У пункті 5 Критеріїв, замість Держтуризму визначено уповноваженим органом на здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням субʼєктами господарювання ліцензійних умов провадження туроператорської діяльності Державне агентство розвитку туризму, що відповідає Положенню про Державне агентство розвитку туризму України.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»