• Посилання скопійовано

Новий виконувач обов'язків директора БЕБ став до роботи

Андрій Пащук став новим виконувачем обов'язків директора Бюро економічної безпеки. Він змінив на цій посаді Едуарда Федорова. Докладніше про це - далі

Новий виконувач обов'язків директора БЕБ став до роботи

Андрій Вікторович Пащук став до виконання обов’язків Директора Бюро економічної безпеки України. Про це повідомляється в Телеграм-каналі БЕБ.

Андрій Пащук працює у БЕБ з листопада 2022 року, був призначений як переможець конкурсу на зайняття вакантних посад штатних працівників БЕБ, які мають спеціальні звання.

Наразі в.о. Директора БЕБ здійснюватиме загальну координацію і контроль діяльності центрального апарату (ЦА) та територіальних управлінь (ТУ) БЕБ та забезпечуватиме виконання інших завдань, передбачених Законом України “Про Бюро економічної безпеки України”.

Едуард Федоров був звільнений відповідним наказом БЕБ за згодою сторін 14 серпня 2023 року.

***

Читайте такожКерівництво Бюро економічної безпеки звільнили

Джерело: Бюро економічної безпеки України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»