• Посилання скопійовано

З 19 жовтня діє нова уніфікована форма акта перевірки у сфері попередження та зменшення вживання тютюну

МОЗ виклало у новій редакції уніфіковану форму акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю щодо дотримання госпсуб'єктом вимог законодавства у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів

З 19 жовтня діє нова уніфікована форма акта перевірки у сфері попередження та зменшення вживання тютюну

МОЗ наказом від 20.07.2023 №1326 (зареєстрований у Міністерстві юстиції 25.08.2023 за №1496/40552) виклав у новій редакції уніфіковану форму акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю щодо дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров'я населення. А згодом цю форму ще підкориговано наказом МОЗ від 31.08.2023 №1556.

Зроблено це відповідно до пункту 2 розділу II "Прикінцеві положення" Закону №1978-IX, пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров'я України та з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до чинного законодавства.

Уніфікована форма акта містить вичерпний перелік питань щодо проведення заходу державного контролю.

Накази наберуть чинності з дня офіційного опублікування. З 19 жовтня діє відповідний Наказ №1326 через офіційне опублікування в "Офіційному віснику".

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»