• Посилання скопійовано

Невідповідність вантажопідйомності транспорту обсягам реалізації призводить до відмови в розблокуванні ПН

Київським окружним адміністративним судом підтримано ДПС у правомірності відмови в розблокуванні ПН через невідповідність вантажопідйомності транспорту обсягам реалізації

Невідповідність вантажопідйомності транспорту обсягам реалізації призводить до відмови в розблокуванні ПН

Київським окружним адміністративним судом у справі № 320/12072/21 відмовлено у задоволенні позову до Головного управління ДПС у Київській області та Державної податкової служби України про відмову у реєстрації податкових накладних та зобов’язання зареєструвати податкові накладні в Єдиному реєстрі податкових накладних на загальну суму майже 1,9 млн гривень. Повідомляє ДПСУ.

За наслідком аналізу наданих позивачем документів встановлено, що товарно-транспортні накладні містять суперечливу та не повну інформацію. Згідно з інформацією з відкритих джерел, вказані у товарно-транспортних накладних автомобілі є легковими автомобілями та не могли здійснювати перевезення заявленої кількості товару з урахуванням обмеженої вантажопідйомності.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Судова практика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Судова практика»