• Посилання скопійовано

За незареєстрований РРО - адміністративний арешт

Наказ Мінфіну від 24.10.2012 р. №1114 "Про внесення змін до Порядку застосування адміністративного арешту майна платника податків"

За незареєстрований РРО - адміністративний арешт

Минфин внес изменения в Порядок применения административного ареста имущества налогоплательщика. 

Изменениями уточнено, что одним из оснований для применения ареста имущества может быть отсутствие зарегистрированных регистраторов расчетных операций, кроме случаев, определенных законодательством (ныне – отсутствуют сертификаты соответствия РРО). Таким образом, прекращение админареста имущества налогоплательщика, наложенного по указанной причине, осуществляется в связи с предъявлением налогоплательщиком документа, подтверждающего регистрацию РРО (ныне – с предъявлением сертификатов соответствия РРО).

Кроме этого, определено, что отсутствие документов, подтверждающих госрегистрацию юрлиц и физлиц-предпринимателей, не является обстоятельством, при котором применяется админарест имущества.

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»