• Посилання скопійовано

Власників громадських місць хочуть штрафувати за відсутність масок у відвідувачів

Уряд ухвалив законопроект щодо штрафів від 3400 до 5100 гривень для власників громадських місць за те, що відвідувачі не дотримуються маскового режиму

Власників громадських місць хочуть штрафувати за відсутність масок у відвідувачів

«РБК-Україна» розповідає, що Кабінет міністрів України пропонує парламенту встановити штраф від 3400 до 5100 гривень для власників громадських місць за те, що відвідувачі не дотримуються маскового режиму.

Відповідний проект закону схвалили на засіданні уряду в середу, 15 липня.

Як говориться в пояснювальній записці, пропонується штрафувати підприємства, підприємців, установи та організації, які пустили в приміщення людини без надітого респіратора або маски.

За це можуть накласти штраф від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 3400 до 5100 гривень).

Інший схвалений законопроект пропонує скоротити штраф для українців за недотримання маскового режиму в розмірі від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170-255 гривень).

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»