• Посилання скопійовано

Відпустки: актуально для бухгалтера й кадровика у 2021 році

Вже завтра, 12 травня, відбудеться вебінар редакції з Галиною Казначей

 

Постійні зміни в законодавстві, маса проектів та новин дуже плутають і кадровиків і бухгалтерів. Багато з наших колег уже й на холодну воду дують та постійно сумніваються в тому чи взагалі вони правильно розуміють, що відбувається. Ось підходить гаряча пора для відпусток й знову виникає безліч запитань.

Чи правильно я документально оформлюю відпустки? Як сформулювати наказ, якщо у відпустку йде директор? Які документи підтверджують право надання дитячих соціальних відпусток? Які документи має надати одинока мама? Що таке відпускний стаж та як його рахувати? Як обчислювати середню зарплату? Про ці та інші актуальні запитання говоритимемо на вебінарі.

 

Лектор: Галина Казначей

Бухгалтер-експерт, консультант з питань оподаткування та трудового законодавства, лектор, автор статей у спеціалізованих виданнях


Дата проведення: 12 травня о 14:00

Безкоштовно для передплатників на пакети «Профі», «Профі плюс» та «Паперовий «Дебет-Кредит».

Для не передплатників: 320 грн.

 

Щоб зареєструватися перейдіть на сторінку вебінару>>

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»