• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Плану комплексних перевірок на 2018 рік

У зв'язку з технічними помилками, допущеними під час формування річних планів перевірок Держпраці та Держгеонадр, внесено зміни до Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік

Внесено зміни до Плану комплексних перевірок на 2018 рік

Наказом Держрегуляторної служби від 29.01.2018 р. №13 внесено чергові зміни до Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю), затвердженого наказом ДРСУ від 16.11.2017 р. №139.

Як зазначено у наказі, зміни внесені у зв'язку з технічними помилками, допущеними під час формування:

  • Річного плану зі здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань праці на 2018 рік, затвердженого наказом Держпраці від 30.11.2017 р. №137. 
  • Річного плану зі здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державною службою геології та надр України за 2018 рік, затвердженого наказом Держгеонадр від 28.11.2017 р. №523. 

Також з Плану комплексних заходів було виключено суб'єкта господарювання на підставі його письмового звернення.

Нагадаємо, що перевірити, чи включено конкретного суб’єкта господарювання до Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік можна безкоштовно та без реєстрації на сайті ІАС ДНКЗ хронологією змін до Плану комплексних заходів можна ознайомитися у розділі меню: "Комплексний план" - "Історія змін".

Відповідно також були внесені зміни до Плану заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) Держпраці на 2018 рік (згідно з наказом Держпраці від 17.01.2018 р. №13). Переглянути зміни можна тут (завантажити), а завантажити оновлений план перевірок тут.

Зміни до Річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державною службою геології та надр України на 2018 рік внесені наказом Держгеонадр від 07.12.2017 р. № 539Плани перевірок надрокористувачів можна переглянути тут>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»