• Посилання скопійовано

ДПС взялася за боротьбу з нереальними експортними операціями

Податківцями викрито схему проведення сумнівних експортних операцій з сільськогосподарською продукцією, походження якої документально не підтверджено

ДПС взялася за боротьбу з нереальними експортними операціями

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДПС у Львівській області викрито схему проведення сумнівних експортних операцій з сільськогосподарською продукцією, походження якої документально не підтверджено.

Встановлено, що групою осіб з використанням зареєстрованих підконтрольних суб’єктів господарювання вчинені дії, спрямовані на приховування джерел походження сільськогосподарської продукції, яка в подальшому була реалізована за межі митної території України. Податкова звітність до контролюючих органів не подавалась. За результатами проведених досліджень не сплачено податків на загальну суму понад 180 млн гривень.

Зазначені факти досліджуються у рамках кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 205-1, ч. 3 ст. 212 ККУ.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»