• Посилання скопійовано

Увага! З 1 січня 2020 року зміняться рахунки для сплати податків (оновлено)

Інформацію щодо реквізитів бюджетних рахунків, які будуть введено в дію з 01.01.2020 року, після її отримання від Казначейства буде розміщено на сайті ДПС у рубриці «Бюджетні рахунки», але вже після 20 грудня

Увага! З 1 січня 2020 року зміняться рахунки для сплати податків (оновлено)

ДПС повідомляє, що з 1 січня 2020 року у зв’язку з тим, що Державною казначейською службою України з початку 2020 року рахунки для сплати податків і зборів  будуть відкриті відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Мінфіну №1203, змінюються реквізити бюджетних рахунків.

Інформація щодо реквізитів бюджетних рахунків, які будуть введені в дію з 01.01.2020 року, після її отримання від Казначейства буде розміщена на веб-порталах органів ДПС у рубриці «Бюджетні рахунки».

 

UPD_13.12.2019

12 грудня з'явилася інформація від Держказначейства.

За нею нові рахунки для сплати податків з'являться після 20 грудня. Про їх появу можна буде дізнатися у ДПС, а також на сайтах територіальних органів казначейства. Чекаємо далі. Про це обов'язково проінформуємо окремо. 

***

Читайте також:

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»