• Посилання скопійовано

Особливості подання Декларації підприємця при поверненні на загальну систему

Яку звітність подавати: 1 та 2 квартали 2012 р. я перебувала на спрощеній системі - 3 група, у 3,4 - перейшла на загальну систему. Декларацію подавати вказуючи дохід за рік (включаючи дохід отриманий на спрощеній системі), чи лише 3-4 квартали?

Особливості подання Декларації підприємця при поверненні на загальну систему

Платник єдиного податку подає декларацію платника єдиного податку в терміни передбачені для квартальної звітності, 40 календарних днів, наступних за звітним кварталом.

Платник податків на загальній системі оподаткування подає декларацію з податку на доходи фізичних осіб (податкова декларація про майновий стан та доходи) раз на рік протягом 40 календарних днів, наступних за звітним роком (пункти 177.5 та 49.18.5 Податкового кодексу).

 

Джерело: Уманська ОДПІ

Рубрика: Спрощена система/ФОП на загальній системі

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на загальній системі»