• Посилання скопійовано

До уваги автоперевізників: квоту вантажних дозволів Румунії використано на 94%

За даними Департаменту автомобільного транспорту Міністерства інфраструктури України, станом на 6 липня квоту вантажних дозволів Румунії (універсальних та транзитних) на поточний рік використано на 94%.

За прогнозами фахівців, орієнтовний термін закінчення універсальних та транзитних румунських дозволів квоти 2012 року припадає на 14 липня.

Крім того, станом на 6 липня квоту універсальних пасажирських дозволів Румунії 2012 року використано на 75%. Враховуючи темпи використання цих дозволів, орієнтовний термін їх закінчення у Департаменті автомобільного транспорту прогнозують 15 липня поточного року.

З метою запобігання у виникненні конфліктних ситуацій у пунктах пропуску на державному кордоні України Мінінфраструктури звертається до автомобільних перевізників з проханням прийняти до відома цю інформацію та не планувати виконання перевезень на підставі зазначених дозволів після зазначеного терміну.

Після закінчення дозволів Румунії здійснення вантажних перевезень територією Румунії можливо лише на підставі дозволів ЄКМТ.

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»