• Посилання скопійовано

Внесено зміни в Правила реєстрації місця проживання щодо статистичного обліку

Змінами передбачено отримання Державною службою статистики безпосередньо від органів реєстрації необхідної інформації у знеособленому вигляді про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб

Внесено зміни в Правила реєстрації місця проживання щодо статистичного обліку

Кабмін постановою від 30.08.2017 р. № 665 внесено зміни до постанови КМУ від 02.03.2016 р. №207 "Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру". 

Рішення ухвалено з метою більш повного врахування інформації щодо міграційного руху населення, яка є невід'ємним елементом для розрахунку чисельності населення України та її адміністративно-територіальних одиниць. 

Змінами передбачено отримання Державною службою статистики безпосередньо від органів реєстрації необхідної інформації у знеособленому вигляді про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб. Адміністративні дані щодо зміни місця проживання є одним із джерел розрахунку (оцінки) чисельності населення та його складу. Окрім цього, дані реєстрів територіальних громад також можуть використовуватися з науковою метою за умови їх знеособлення

Прийняття рішення Уряду дасть можливість забезпечити належний рівень формування даних щодо кількісних та якісних характеристик населення для цілей управління та оцінки міграційних процесів населення України.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»