• Посилання скопійовано

У Київській області послаблять карантин з 26 травня

З 26 травня у Київській області буде відновлено роботу міського і приміського транспорту, дитячих садків

У Київській області послаблять карантин з 26 травня

Карантин у Київській області послаблять з 26 травня. Буде відновлено роботу міського і приміського транспорту, дитячих садків. Також дозволяється проведення спортивних заходів, але без глядачів, і служб у церквах.

Про це заявив на брифінгу тимчасово виконуючого обов'язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передає кореспондент РБК-Україна.

Як він повідомив, було проведено оперативне засідання регіональної комісії з ТЕБ та НС, на якому прийняли рішення, що "з завтрашнього дня, 26 травня, в Київській області карантин пом'якшується".

"Сьогодні в Київській області маємо такі показники: инцидентность - 11,94, заповненість ліжок (в лікарнях. - Ред.) - 19,03%, кількість ПЛР-тесів (на коронавірус. - Ред.) - 19,34 на 100 тис . людей. Ці цифрах отримали рано вранці ", - заявив він.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете дізнаватись бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»