• Посилання скопійовано

Соціальна сервісна служба запровадила інформаційну панель моніторингу

З 26 квітня 2021 року на сайті Мінсоцполітики запрацювала інформаційна панель про захист прав дітей і надання соціальних послуг сім’ям з дітьми в Україні

Соціальна сервісна служба запровадила інформаційну панель моніторингу

Міністерство соціальної політики України повідомляє, що з 26 квітня 2021 року на їх сайті запрацювала інформаційна панель про захист прав дітей і надання соціальних послуг сім’ям з дітьми в Україні, запроваджена Національною соціальною сервісною службою як інструмент моніторингу виконання територіальними громадами повноважень з цих питань.

Дані панелі створено на основі 162 індикаторів електронної форми соціальної карти територіальної громади, зокрема за такими напрямами: створення та забезпечення функціонування служб у справах дітей; суб’єкти, що надають соціальні послуги вразливим категоріям населення; захист прав дітей в територіальній громаді; забезпечення прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та з інших питань соціального захисту населення.

Візуалізація доступна як на загальнодержавному рівні, так і на регіональному, районному рівнях та по кожній територіальній громаді.

Крім статистичних показників, користувачі можуть отримати на карті контакти кожної територіальної громади, служби у справах дітей (у разі утворення) та суб’єктів надання соціальних послуг (у разі наявності) в них.

Інформація станом на перший квартал 2021 року. Планується щоквартальне оновлення інформації.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»