• Посилання скопійовано

Перелік професій для військового обліку жінок зменшать: наказ поки ще на погодженні

Міністр оборони України Олексій Резніков наголосив, що наказ про зменшення переліку професій для військового обліку жінок мають передати на реєстрацію в Мін'юст

Перелік професій для військового обліку жінок зменшать: наказ поки ще на погодженні

Ситуація з призовом жінок створює багато запитань в українців. Міністр оборони України Олексій Резніков зазначив, що великий резонанс викликала кількість професій та спеціальностей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова Резнікова під час виступу в Раді.

"Я хочу всіх заспоїти, жодних штрафів ніхто не платитиме. Сьогодні змінено наказ про зменшення кількості професій та спеціальностей", - сказав міністр.

Він наголосив, що список суттєво зменшений та поданий на погодження.

"Після цього його буде спрямовано на юстування до міністерства юстиції і буде оприлюднено. Жінки, не переживайте, все добре", - заявив Резніков.

Нагадаємо, Резніков роз'яснив, чи штрафуватимуть жінок за ухилення від військового обліку. За його словами, покарання за це не передбачено законом.

***

Читайте також:

Усі новини на тему >>

***

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»