• Посилання скопійовано

ПриватБанк почав виплачувати допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН

ПриватБанк розпочав перерахування допомоги внутрішньопереміщеним особам через Western Union. Мінімальний розмір допомоги – 2220 грн. Детальну інформацію про роботу пунктів прийому можна дізнатися, звернувшись до Всесвітньої продовольчої програми ООН

ПриватБанк почав виплачувати допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН

Виплачуємо допомогу від Всесвітня продовольча програма ООН (World Food Programme, WFP) внутрішньопереміщеним особам через Western Union в ПриватБанку

Щоб зареєструватись в чергу на виплату, потрібно:

  • Підготувати паспорт, ІПН та документи членів родини;
  • Номер картки ПриватБанку, на яку буде зручно отримати виплату;
  • Завітати в офіс ООН вашого міста.

Розмір допомоги:

2220 грн якщо одна особа в родині, 4440 грн якщо дві, 6660 грн якщо три і більше.

Як отримати виплату:

У Приват24, в терміналах, банкоматах та відділеннях Привату через систему Western Union. Щоб отримати виплату, дочекайтеся контрольного коду, який ви отримаєте в SMS. 

Найзручніше отримати виплату в Приват24: Міжнародні перекази – Western Union – введіть код та натисніть «Отримати».

Наразі, програма реалізується в таких містах: Львів, Стрий, Самбір, Вінниця, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Кривий Ріг, Кам’янське, Тернопіль, Дніпро, Павлоград, Чернівці та Сторожинець.

Детальну інформацію про роботу пунктів прийому та всі питання стосовно отримання допомоги можна дізнатися, звернувшись до Всесвітньої продовольчої програми ООН (World Food Programme, WFP):

***

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»