• Посилання скопійовано

Як працює ІТ Generation: відповіді від Мінцифри

Щоб збільшити свої шанси, можна подати заяву відразу на декілька програм або шкіл. Однак якщо користувач успішно пройшов відбір за кількома напрямами, він повинен вибрати лише один

Як працює ІТ Generation: відповіді від  Мінцифри

Мінцифра на своєму телеграм-каналі розповідає чи можна подати заявку в декілька шкіл, платити за навчання та навчатися з-за кордону.

Відповідаємо на найчастіші питання Мінцифрі про ІТ Generation.

 

Чи можна подати заяви відразу в декілька шкіл або на декілька програм

Так, щоб збільшити свої шанси, можна подати заяву відразу на декілька програм або шкіл. Однак якщо користувач успішно пройшов відбір за кількома напрямами, він повинен вибрати лише один.

 

Чи правда, що Binance Charity оплачує лише 50%, а решту – студент

Навчання повністю безоплатне. Binance Charity надає грант студенту в розмірі 50% від вартості програми після зарахування на курс. Інші 50% компанія оплачує безпосередньо школі після успішного проходження навчання студентом.

 

Чому введені вікові обмеження саме від 21 до 60 років

Cуть проєкту полягає в тому, щоб надати можливість людині змінити свою обрану спеціальність на нову саме в галузі ІТ, а людина до 21 року – це потенційний абітурієнт або школяр, який тільки обирає свій майбутній шлях.

 

Якщо я за кордоном, чи можу я подавати заявку на навчання

Наша команда не обмежує студентів щодо їхнього місця перебування під час навчання. Водночас слід пам'ятати, що зареєструватись на платформі Binance потрібно, використовуючи українські документи.

 

Як дізнатися відповідь за моєю заявкою

За інформацією про зарахування на курс та уточнення деталей слід звернутись до школи, в яку ви подали заявку.

Прийом заявок триватиме до 21 серпня. Якщо залишилися запитання, телефонуйте на гарячу лінію проєкту 0 800 505 678 або дізнавайтеся деталі на сайті.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»