• Посилання скопійовано

Визначено перелік послуг, що становлять загальний економічний інтерес

Кабмін затвердив перелік послуг, що становлять загальний економічний інтерес

Визначено перелік послуг, що становлять загальний економічний інтерес

1 червня набарала чинності постанова КМУ від 23.05.2018 р. №420, якою визначено перелік послуг, що становлять загальний економічний інтерес.

Затвердження цього переліку було передбачено абз. 3 п. 2 ч. 2 ст. 3 Закону «Про державну допомогу суб’єктам господарювання» і створює умови для здійснення заходів державної підтримки господарської діяльності, пов’язаної з наданням послуг, що становлять загальний економічний інтерес (у частині компенсації обґрунтованих витрат на надання таких послуг), без необхідності повідомлення АМКУ та отримання від нього дозволу (дія згаданого Закону на ці послуги не поширюється).

До переліку увійшли деякі послуги у сферах функціонування ринку електричної енергії та ринку природного газу.

***

Читайте також: Економіка України зростає 9 кварталів поспіль, – Держстат 

Автор: Андрій Поритко

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»