• Посилання скопійовано

Для оцінки відповідності фермера вимогам отримання гранту діє онлайн-форма

Мінагрополітики повідомило, що для допомоги фермерам розроблено онлайн-форму оцінки відповідності господарства вимогам отримання гранту. Фермер, заповнивши форму, отримає інформацію щодо того, чи можна отримати грант на заплановану культуру в його регіоні

Для оцінки відповідності фермера вимогам отримання гранту діє онлайн-форма

Українські фермери, які планують подаватися на гранти, зможуть самостійно оцінити перспективи свого господарства, основні параметри свого проєкту та заяви для отримання гранту. На сайті Мінагрополітики запрацювала відповідна онлайн-форма «Оцінка відповідності господарства вимогам отримання гранту для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства». 

Фермер, заповнивши онлайн-форму, отримає інформацію щодо того, чи можна отримати грант на заплановану культуру в його регіоні, чи правильно розраховано суму запиту гранту, чи є у Державному реєстрі сортів рослин, придатних для поширення в Україні, заявлений сорт садивного матеріалу тощо.

Онлайн-форму розроблено Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Програмою USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)  та проєктом ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики» (EU IPRSA).

Перевірити можливість отримання гранту за посиланням.

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»