• Посилання скопійовано

Як захистити бізнес від кіберзагроз: поради від Мінцифри

Компанії для перевірки цифрової безпеки сайту або застосунку можна провести тест на проникнення, тест безпеки застосунку та оцінку вразливостей інформаційного середовища

Як захистити бізнес від кіберзагроз: поради від Мінцифри

Захистіть бізнес від кіберзагроз: перевірте безоплатно сайти та застосунки на вразливості.

Мінцифра на своєму телеграм-каналі розповідає, що щоденно майже 300 кібератак ворог здійснює на цифрову інфраструктуру України. Часто під прицілом кіберзлочинців опиняється український бізнес – через фішинг та DDoS-атаки. Щоб посилити кіберстійкість компаній, національний проєкт Дія.Бізнес запустив програму безоплатної кібердіагностики для бізнесу. Топові кібербезпекові компанії допоможуть 500 малим і середнім підприємствам перевірити цифрову інфраструктуру на вразливості до потенційних загроз.

Українські компанії, вибирайте одну з трьох безоплатних послуг та перевіряйте цифрову безпеку вашого сайту або застосунку:

  • тест на проникнення – дає змогу симулювати потенційні кібератаки та виявляти вразливості цифрової інфраструктури компанії;
  • тест безпеки застосунку – допоможе виявити потенційні вразливості й надати рекомендації щодо їх усунення;
  • оцінка вразливостей інформаційного середовища – комплексний аналіз безпечності цифрової інфраструктури компанії.

Перевіряйте бізнес на кіберзагрози та дізнавайтеся детальніше про програму за посиланням.

Робимо компанії стійкими до кібератак разом!

Програма з кібердіагностики бізнесу реалізується за сприяння Міністерства цифрової трансформації, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України». Виконавець програми – Київська школа економіки.

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»