• Посилання скопійовано

Екс-міністр фінансів Наталія Яресько буде рятувати від кризи Пуерто-Ріко

Екс-міністра фінансів запросили в міжнародний орган, створений США, зайнятися стабілізацією фінансової ситуації в Пуерто-Ріко

Екс-міністр фінансів Наталія Яресько буде рятувати від кризи Пуерто-Ріко

Екс-міністр фінансів України Наталія Яресько стала виконавчим директором Ради з фінансового управління і контролю для Пуерто-Ріко. Про це вона повідомила на сторінці в Facebook.

Рада створена відповідно до Акту про контроль, управлінні і економічної стабільної Пуерто-Ріко Конгресом США. Його директорів призначає президент США.

Яресько згадала свій досвід роботи міністром в Україні як період, коли країна показала приклад виходу зі складного фінансового становища.

"Режим суворої економії, реструктуризація боргу, структурні реформи - саме ці заходи в загальному змогли зупинити економіку на краю прірви і повернути до фінансової стабільності", - зазначила екс-міністр.

Яресько сказала, що залишається головою ради директорів Аспен Інституту Київ, а також членом консультативної ради Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету і почесним членом-нерезидентом Атлантичної Ради.

"Кожен день протягом останніх 25 років я віддавала Україні, працюючи на її благо. Я буду і далі всебічно її підтримувати", - підкреслила екс-міністр. 

Джерело: Діло

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»