• Посилання скопійовано

Щодо можливості встановлення котельного обладнання на твердому паливі у підвалах громадських будинків

Лист Мінрегіону від 24.09.2012 р. №8/10-2830-12

Міністерство регіонального розвитку. будівництва та житлово-комунального господарства розглянуло лист Регіональної ради підприємців при Луганській обласній державній адміністрації від 15.08.2012 р. №198 щодо надання роз’яснення з питання можливості встановлення котельного обладнання на твердому паливі у підвалах громадських будинків. яке надійшло листом Держпідприємництва України від 27.08.2012 р. №2824/0/20-12 і в межах своїх повноважень повідомляє таке: відповідно до пункту 1.8 СНиП 11-35-76 «Котельные установки» «Котельные установки, пристроенные к общественным зданиям и сооружениям... встроенные в здания указанного назначения, допускается проектировать при применении котлов с давлением пара до 1.7 кгс/см2 и температурой воды до 115°С...››.
Таким чином, нормами не передбачено обмежень щодо встановлення в підвалах котлів, які працюють на твердому паливі.
Отже, у підвалах громадських будинків та споруд можливо розміщувати котли з тиском пари до 1,7 кгс/см2 і температурою води до 115 °С, які працюють на твердому паливі.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»