• Посилання скопійовано

З 1 листопада реєструвати нерухомість можна через «Укрпошту»

З 1 листопада громадяни зможуть реєструвати нерухомість через відділення «Укрпошти»

З 1 листопада реєструвати нерухомість можна через «Укрпошту»

«З 1 листопада громадяни зможуть реєструвати свої нерухомість через відділення «Укрпошти». І якщо зараз по всій Україні працює 2 тисячі відділень, то після запровадження такої системи реєстрації, їх кількість зросте в 7 разів. Ми зробимо наші послуги ближчими та доступнішими для кожного громадянина», - розповів Голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона.

Нагадуємо, нещодавно Державна реєстраційна служба України підписала меморандум про співпрацю з «Укрпоштою». Першочерговим переліком послуг, які будуть надаватися спільно з поштовим оператором, стануть проставлення апостиля на офіційних документах, державна реєстрація юридичної особи та фізичної особи, яка має намір стати підприємцем, державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи, тощо.

Джерело: Державна реєстраційна служба України

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»