• Посилання скопійовано

Маєте нерухомість – поспішайте: залишилося майже два місяці на звірку!

Міндоходів рекомендує платникам до 31 грудня 2013 року провести звірку нарахувань у податковому повідомленні-рішенні суми грошового зобов'язання по податку на нерухоме майно

Маєте нерухомість – поспішайте: залишилося майже два місяці на звірку!

З метою уникнення процедур адміністративного оскарження у разі невідповідності нарахувань у податковому повідомленні-рішенні суми грошового зобов'язання по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, територіальні органи Міндоходів  у Херсонській області запрошують платників провести звірку до 31 грудня 2013 року.

Це стосується осіб, які мають у власності одну або кілька квартир, а сукупна житлова площа яких перевищує 120 кв.м, або ж є власниками одного чи кількох житлових будинків, сумарна площа яких більше 250 кв.м, або ж володіють квартирами і житловими будинками сукупна житлова площа яких більше 370 кв.м.

За власним бажанням будь-який власник об'єктів житлової нерухомості може звернутись у територіальні органи Міндоходів для звірки. При цьому йому необхідно мати при собі оригінали або копії документів про право власності на об'єкти житлової нерухомості та про житлову площу таких об'єктів.

Джерело: ДФС у Херсонській області

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»