• Посилання скопійовано

Парламент підтримав пропозицію скасувати обов’язкове надання підприємцями витягів та виписок з ЄДР

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України у частині скасування вимог щодо необхідності обов'язкового надання паперових витягів, виписок з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (№11002 від 16.07.2012)

6 вересня 2012 прийнято у першому читанні проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України у частині скасування вимог щодо необхідності обов'язкового надання паперових витягів, виписок з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» (реєстр.№ 11002).
 
За повідомленням Держкомпідприємництва законопроектом пропонується скасувати вимоги щодо обов’язкового подання суб’єктами господарювання органам державної влади паперових виписок, витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.
 
Разом з тим запроваджується отримання органами державної влади відомостей з Реєстру через офіційний сайт Укрдержреєстру або шляхом доступу до ЄДР у порядку, встановленому Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців»
 
20 вересня 2012 року планується розглянути даний проект Закону у другому читанні.
 
Текст законопроекту

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»